Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, criticată DUR dinspre Bruxelles, după acuzaţiile la adresa europarlamentarilor români

Inquam Photos / Octav Ganea
viorica dancila

Apar noi reacţii dure, după ce premierul Viorica Dăncilă i-a jignit pe europarlamentarii care au criticat România în Parlamentul European şi nu numai. Europarlamentarul Siegfried Mureşan o contrazice pe şefa Executivului şi susţine că cei care spun adevărul nu fac rău ţării, ci cei care, spune el, păstrează în funcţii condamnaţi penal.

Citeşte şi: ANI dă o NOUĂ lovitură: Alţi 6 funcţionari publici, INCOMPATIBILI

"Doamna Viorica Dăncilă a atacat la Antena 3 europarlamentarii care nu apără poziția PSD, ne-a acuzat că dezinformăm și a spus că am face rău României.
Dragă doamnă Dăncilă,
Românii care vor dreptate fac bine României. Românii cinstiți, care merg zi de zi la serviciu si vor o țară bine guvernată, fac cinste României. Românii care spun adevărul fac cinste României.
Rău face prim-ministrul care ține drept consilier pe probleme economice un infractor dovedit, condamnat penal la 8 ani de închisoare.
Ați înțeles?", scrie Siegfried Mureşan, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a susţinut joi seară, la Antena 3, că vrea să aibă o abordare transparentă cu liderii europeni şi că Monica Macovei a făcut mult rău României prin atitudinea ei şi prin faptul că "şi-a pârât propria ţară" în Parlamentul European, cerând, referitor la legile Justiţiei, să fie judecată de alte 27 de ţări. Premierul i-a catalogat drept "autişti" pe cei care "dezinformează UE, în ciuda faptului că stiu adevărul".

Aceşti oameni, să mă exprim elegant, dezinformează şi ştiu realitatea, dar nu vor să o accepte şi nu vor să o vadă. Aceşti oameni cred că sunt autişti şi nu văd şi nu aud ceea ce este vizibil pentru toţi cei de bună credinţă, a declarat premierul Viorica Dăncilă, fost europarlamentar, la Antena3.

Citeşte şi: Carmen Dan şi premierul Dăncilă, anunţ de ULTIM MOMENT: Proiect pentru o REFORMĂ în Poliţia Română .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.