Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, critici la adresa miniștrilor: Unii merg cu o viteză mai mică

Dancila guvern Victoria

Premierul Viorica Dăncilă a explicat că nu a stabilit încă o listă a remaniaților din Guvern, dar a ținut să precizeze că există o serie de miniștri care merg cu o viteză scăzută. Dăncilă a precizat că o decizie se va lua în momentul în care se va face evaluarea Guvernului.

”Relația cu miniștrii este bună, dar ea trebuie să se bazeze pe programul de guvernare. Eu am discutat cu fiecare ministru în parte, dar fiecare are o fișă cu programul de guvernare și trebuie să se încadreze în foaia de parcurs și în fiecare lună trebuie să aibă bifate obiectivele din programul de guvernare.

Nu s-a vorbit despre o remaniere. Este adevărat că unii dintre miniștri merg cu viteza întâi, alții merg cu viteza a doua, dar eu sper că până la evaluarea pe care o vom face aceștia cei care merg cu viteză mai mică vor recupera. Eu sper ca

Nu vreau să dau nume. Ceea ce vă pot spune este faptul că am avut discuții între primul ministru și ministru, în particular, în care le-am spus dacă ceva nu este în regulă, dacă este un punct care trebuie rezolvat”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.