Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă dă chef mare în PSD, înaintea Congresului: discuții cu Tăriceanu înainte de petrecere

digitalag.ro
dancila tariceanu

Viorica Dăncilă va avea o întrevedere cu Călin Popescu Tăriceanu, marți seară, de la ora 18.00, pentru a discuta despre modificările la OUG 114 și despre remaniere, au spus surse ale coaliției. De la 19.00, PSD va avea o petrecere în Capitală.

Citește și: Peste 600 de membri ai organizației PNL București, scrisoare pentru Rareș Bogdan: îl cheamă să preia conducerea/DOCUMENT

Sursele citate au adăugat, pentru MEDIAFAX, că printre subiectele care vor fi abordate de liderii PSD-ALDE se numără legislația electorală, OUG 114/2018, remanierea guvernamentală, precum și candidatul la prezidențiale.

ALDE își dorește modificare prevederilor legate de energie din OUG 114/2018.

Social-democrații se reunesc, la Clubul Diplomaților, marți, de la ora 19.00, la o petrecere, unde sunt invitați să participe parlamentari și membri ai Guvernului, au precizat surse din PSD.Petrecerea vine după ce la întrevederea de la Neptun, din week-end au existat tensiuni și discuții în contradictoriu între unii lideri din PSD.

Guvernul are, marți, și ședință la Palatul Victoria, de la ora 15.00.

În legătură cu OUG 114 fiscală, premierul spunea, la Marius Tuca Show, că nu va abroga ordonanța, însă vor exista modificări, acolo unde lucrurile nu sunt flexibile, în urma discuţiilor cu factorii implicaţi.

Ordonanţa 114, care prevede măsuri fiscale, în special pentru bănci şi companiile din energie şi comunicaţii a fost criticată în repetate rânduri de asociaţiile patronale, pe motiv că suplimentează sumele pe care companiile trebuie să le plătească autorităţilor de reglementare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.