Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 600 de membri ai organizației PNL București, scrisoare pentru Rareș Bogdan: îl cheamă să preia conducerea/DOCUMENT

Facebook
pnl rares bogdan

Peste 600 de membri ai PNL București, din toate forurile statutare ale partidului, îi trimit o scrisoare deschisă europarlamentarului Rareș Bogdan prin care îi cer să preia conducerea PNL București. Președintele PNL București este ales de către Comitetul de Coordonare, care are peste 1000 de membri, iar faptul că peste 600 au semnat deja această scrisoare echivalează cu o ”încoronare” a lui Rareș Bogdan.

CONSULTAȚI AICI LISTA DE SEMNĂTURI

”Domnule Rareș Bogdan,

Vrem să continuăm împreună!

Vrem să continuăm împreună munca începută acum câteva luni, o muncă dificilă, solicitantă, dar extrem de valoroasă prin rezultatul ei și prin impactul asupra societății românești.

Citește și: VIDEO REVOLTĂTOR: fetiță de 8 ani, ridicată cu FORȚA de poliție. Suspiciuni că ar fi dată în SUA pentru trafic de organe

Vrem să continuăm împreună munca organizației PNL București, care a adus cel mai mare număr de voturi pe care partidul nostru l-a obținut în ultimele cicluri electorale în Capitală. Avem obligația de a duce la bun sfârșit angajamentele pe care ni le-am asumat, ca echipă, în fața bucureștenilor.

De aceea am decis să vă scriem aceste rânduri. Vă rugăm să primiți acest mesaj nu din partea unor oameni politici, ci din partea a peste 2500 de ani de vechime cumulată în Partidul Național Liberal.

Deși vechimea în partid nu este singura virtute de la care ne revendicăm, suntem siguri că ea constituie o garanție a consecvenței, unității, devotamentului și spiritului de echipă ce au guvernat și guvernează activitatea noastră.

Suntem suma credințelor noastre, a experiențelor și muncii fiecăruia, iar asta dă cu adevărat putere unui partid și unei echipe. Și da, la PNL București suntem cu adevărat o echipă!

Sunt ani de muncă împreună, ani de lupte politice, ani în care s-au schimbat președinți de partid, s-au schimbat conduceri locale, s-au făcut și desfăcut alianțe, dar sunt ani în care noi am rămas fideli ideii de a contribui la dezvoltarea României, în spiritul principiilor și valorilor pe care le-am moștenit de la iluștrii noștri fondatori.

Pentru toate acestea vă scriem!

Vă încredințăm, Domnule Rareș Bogdan, speranțele și idealurile noastre, de a continua împreună. Punem alături de dumneavoastră vechimea, experienția și priceperea de care am dat dovadă în ultimii 30 de ani de democrație românească.

Știm că misiunea pe care vă cerem să ne-o asumăm împreună nu este una ușoară. Dar suntem siguri – iar asta ne însuflețește pe toți – că avem același obiectiv: acela de a oferi Bucureștiului și României o guvernare corectă și responsabilă. Iar acest obiectiv ne dă curaj și încredere.

Vă cerem să veniți alături de noi, să construim în continuare alternativa autentic liberală pentru bucureșteni și pentru români. Am luptat împreună în campania recent încheiată, ne-ați fost aproape printre oameni, câștigându-ne astfel adeziunea și încrederea în forța echipei pe care am creat-o.

Bucureștiul s-a bucurat în seara zilei de 26 mai, miile de militanți liberali au simțit că victoria națională este și succesul lor. Deși scorul nostru a reflectat în covârșitoare măsură prestația națională, deși mobilizarea noastră organizatorică a fost una fără precedent, deși am depășit targetul extrem de ambițios impus de conducerea centrală, am aflat rapid că pentru noi nu e cazul de felicitări. Am înțeles rapid că trebuie să fim sancționați.

După cum știți, toate conducerile au fost demise. Fara un motiv, fara o discutie, fara o consultare care nici pana astazi nu a avut loc.

În ciuda celor citite în presă, de multe ori prin ”amabilitatea” colegilor care nu înțeleg noțiunea de echipă, am decis să rămânem uniți, în interiorul PNL. Nu am dezertat pentru că am rămas consecvenți unui crez: principiile nu se negociaza, lupti pentru ele!

Avem încredere în dumneavoastră și în viitorul nostru comun în organizația PNL București!

De aceea vă cerem să nu ne lăsați pradă jocurilor de culise, negocierilor și calculelor generatoare de blaturi și eșecuri. Dorim să continuăm lupta cu PSD, așa cum am făcut-o în ultimii 3 ani: neabătut și fără compromisuri si vrem sa avem sansa de a castiga alegerile in Bucuresti!

Știm că avem în dumneavoastră un garant al integrității, de aceea dorim să fiți liderul organizației PNL București!

Avem nevoie de lideri, nu de șefi vremelnici, impuși pe criterii discutabile, oameni care să sacrifice într-o clipă anii noștri de muncă. Avem nevoie de conducători care se impun prin exemplul personal, nu prin timpul petrecut la ușile sediului central, si total absenți în campanie.

Știm că asta vă doriți și dumneavoastră! De aceea suntem siguri că veți prelua conducerea organizației București, că împreună vom întări echipa noastră, ne vom regrupa și vom continua lupta cinstită pe care ne-am asumat-o.

Pana la momentul convocarii CC al PNL in fiecare sector si la Bucuresti, vrem sa va dam astfel public votul nostru si mandatul de a creea cadrul prin care dumneavoastra, impreuna cu noi toti, sa puneti in valoare si sa angrenati in actiunea politica numerosii oameni buni, profesionisti in toate domeniile, liberali care muncesc de ani de zile pentru valorile si principiile partidului, alaturi de noi in campanii, nu altundeva.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Cu prietenie și încredere,

Sute de membri activi ai PNL, însumând peste 2500 de ani de vechime în partid”, arată membri PNL București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.