Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă dă exemple de trei reproșuri pentru Klaus Iohannis: 'Să fie un președinte al tuturor, mai empatic, să aducă consensul'

Administrația Prezidențială
iohannis dancila iohannis guvern

Viorica Dăncilă a vorbit, la Constanța, despre reproșurile pe care poate să i le aducă președintelui Klaus Iohannis. Premierul a enumerat doar trei, spunând că are foarte multe. A ales pe cele care fac referire la atitudinea lui Iohannis față de românii care nu l-au votat, faptul că evită să discute cu aceștia, precum și conflictele permanente cu diferite instituții ale statului, fie că a fost Guvernul, CCR, CSM sau Parlamentul.

”Eu văd că un preşedinte trebuie să fie un preşedinte al tuturor românilor. Nu există români de partea mea, români de partea celorlalţi. Aşa cum sunt un premier al tuturor românilor, al celor care m-au votat şi al celor care nu m-au votat. Măsurile pe care le iau la nivel guvernamental le iau pentru toţi românii. Faptul că nu este apropiat de oameni - trebuie să stea în rândul oamenilor, să se consulte cu oamenii. Atunci atitudinea va fi altfel, va fi mai empatică faţă de oameni, va fi mai sensibilă faţă de problemele oamenilor.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

Ne dorim un preşedinte care aduce consensul, care să aibă o atitudine corectă şi faţă de celelalte instituţii ale statului. Dacă eu voi fi preşedintele României, voi susţine guvernul indiferent de culoarea politică, pentru că guvernul trebuie să funcţioneze, trebuie să ia decizii bune pentru oameni şi îl voi sprijini, pentru că astfel sprijin dezvoltarea ţării mele. Această luptă între instituţii, între oameni cred că nu este benefică pentru România.”, a precizat Viorica Dăncilă.

Citește și: Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’ .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.