Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, dată de gol de purtătorul de cuvânt al PPE: Vizită 'pe furiş' la Bruxelles

aktual24.ro
Viorica Dancila Bruxelles

Purtătorul de cuvânt al Partidului Popular European, europarlamentarul Siegfried Mureşan, dezvăluie că premierul Viorica Dăncilă urmează să efectueze o vizită la Bruxelles, deşi demersul este ţinut secret de Guvern.

Vezi și: Top 5 fructe care ajută ficatul şi rinichii

"Aflu din programul președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, că prim-ministrul Viorica Dăncilă merge marți în vizită oficială la Bruxelles. Trei lucruri:

- De ce nu ne informează prim-ministrul țării noastre de această vizită? Pe agenda Guvernului nu apare nimic! Lipsa aceasta de transparență arată un singur lucru: stie că vizita va fi un fiasco, știe că va fi trasă la răspundere și vrea ca presa din România să afle cât mai târziu de această vizită.

- În mai puțin de 6 luni, România va prelua Președinția Consiliului UE. În loc ca prim-ministrul Dăncilă să vorbească la Bruxelles despre prioritățile României pentru această președinție, ea va trebui să explice de ce coaliția PSD - ALDE votează legi prin care este slăbit actul justiției, iar corupții scapă de pedeapsă.

- Va încerca din nou să spună la Bruxelles că totul este în regulă în România, iar la întoarcere ne va spune că totul a fost bine la Bruxelles. Realitatea este: nimic nu este adevărat și nimeni nu o va crede. Nici la Bruxelles, nici în țară", scrie Mureşan pe Facebook.

Potrivit eurodeputatului PNL, "cu 6 luni înainte să preluăm în premieră Președinția Uniunii Europene, România are nevoie de un prim-ministru care să ne reprezinte cu cinste la Bruxelles, nu care să meargă acolo pe furiș și cu coada între picioare, știind că trebuie să dea socoteală pentru atacurile la adresa justiției".

Vezi și: Medicii distrug un MIT: De ce NU trebuie să renunţăm la pâine nici în curele de slăbire .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.