Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, despre anunţul concedierii a 400.000 de bugetari: 'Nu le pasă de oameni, le pasă de ceea ce vor să facă ei pentru ei'

Guvernul Romaniei
Viorica Dancila

Preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Germane, Dragoş Anastasiu, apropiat al PNL şi al preşedintelui Iohannis, le-a transmis oamenilor de afaceri germani din România că în viitorul apropiat ar trebui concediați până la 400 de mii de bugetari. Viorica Dăncilă afirmă că asemenea intenţii sunt cinice, iar Anastasiu trebuie să ofere explicaţii.

"Ei vor întoarcerea la acea perioadă de austeriate. Austeritatea şi în România şi la nivel european a adus mari deservicii. Nu se gândesc la oameni. Nu se gândesc că în spatele cifrelor stau oameni care tremură pentru slujbele lor, care tremură pentru familia lor, care au speranţe. Vii şi spui 'dau 400.000 de oameni afară. Mi se pare un cinism extraordinar din partea acestor oameni şi cred că toţi românii pot să facă ce îşi doresc şi ce vor face când vor veni la guvernare. Domnul Atanasiu trebuie să spună cum a ajuns la această cifră. Mai mult, în momentul în care spui că e supradimensionat într-o parte, iei oameni dintr-o parte şi duci unde este nevoie. Dar nu poţi să-i spui omului 'Nu mai am nevoie de tine, pleci acasă, că am venit eu la guvernare'. Nu există nicio empatie cu oamenii, nu le pasă de oameni, le pasă de ceea ce vor să facă ei pentru ei", a declarat Viorica Dăncilă, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.