Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, despre 'mazilirea' tandemului Fifor-Teodorovici: 'Când se ia o decizie o comunicăm public'

dancila fifor teodorovici fifor

Viorica Dăncilă refuză să vorbească înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD despre dorinţa unor lideri social-democraţi de a-i demite pe preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, şi secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

"Discuțiile care au loc referitor la echipe sunt dicuții care au loc în interiorul partidului. Când se ia o decizie o comunicăm public. Mihai Fifor este șeful campaniei, dar v-am spus că vrem să maximizam rezultatele, avem colegi cu rezultate bune în județele lor și care vor face o echipa de campanie", a declarat Dăncilă.

Întrebată dacă îşi reproşează ceva cu privire la felul în care a condus PSD, Dăncilă a răspuns: "Nu. Este adevărat că întotdeauna este loc și de mai bine, dar având în vedere că premierul a avut foarte multe sarcini pe cap, președinția PSD, am deținut și președinția rotativă, mi-am dorit un dialog bun cu colegii mei. Întotdeuna este loc de mai bine și cred că dialogul rezolvă multe dintre problemele partidului. De fiecare dată când am luat o decizie am avut în vedere și partidul."

Viorica Dăncilă a mai fost întrebată dacă regretă că PSD nu s-a retras de la guvernare după alegerile europarlamentare. "Nu, puterea nu se cedează, puterea se câştigă. Noi am vrut să punem în aplicare programul de guvernare, chiar dacă ştiam că poate pierdem electorat, am vrut să punem pe primul loc oamenii", a răspuns Dăncilă.

Viorica Dăncilă a afirmat, cu referire la scenariul ca Paul Stănescu să preia şefia PSD: "Pot să vă confirm că fiecare dintre colegii mei pot candida la această funcţie şi pot fi buni preşedinţi."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.