Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă despre prezența lui Iohannis la ședința Guvernului Orban: 'Am văzut un diriginte care și-a luat elevul de mână'

gov.ro
guvern orban iohannis ministri

Fostul premier Viorica Dăncilă a catalogat prezența președintelui Klaus Iohannis la ședința de guvern a liberalilor ca fiind a „unui diriginte care și-a luat elevul”. Liderul PSD a subliniat că Executivul Dăncilă a reușit să aducă economia României pe locul 2 în UE  asta în timp ce Iohannis era în vacanță.

„Președintele își poate permite orice! Nu se gândește la imaginea țării, la viitorul copiilor noștri! Dorința de a câștiga un nou mandat la Palatul Cotroceni e mai mare decât bunăstarea românilor.

Citește și: VIDEO Viorica Dăncilă îl atacă din Teleorman pe 'dictatorul' Klaus Iohannis

Ieri, am văzut un diriginte care și-a luat elevul de mână și s-a dus la prima ședința de guvern ca să ce? Să zică că PSD nu a facut ce? Dorința lui Iohannis e să distrugă PSD. În această perioadă, președintele  Iohannis a fost absent.

O guvernare eșuată e o guvernare care aduce economia pe locul 2 in UE? Eu il cred! Din vacanță aceste lucruri se văd foarte greu”, a declarat Viorica Dăncilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.