Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă DEZVĂLUIE ce a discutat la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă susține că dicuția cu președintele Klaus Iohannis, de la Cotroceni, s-a axat pe trei puncte, iar scandalul din justiție a fost unul dintre ele. Dăncilă susține că i-a spus președintelui că manifestă îngrijorări datorită scandalului rezultat ca urmare a înregistrărilor cu procurorii DNA.

”Este corect, am avut o întâlnire în această după amiază cu domnul președinte. Am discutat despre Centenar, despre președinția UE. Acestea au fost discuțiile principale și domnul președinte m-a întrebat cum mi se pare ceea ce se întâmplă în această perioadă.

Am spus că mi se pare îngrijorător ca simplu cetățean, dar în calitate de prim-ministru a trebuit să iau decizia de a-l chema în țară pe ministrul Justiției și de a-i cere să clarifice pentru opinia publică și pentru Parlament aceste controverse din spațiul public”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Premierul susține că o persoană nu este o instituție, dar o pată asupra unei persoane poate afecta instituția în ansamblu.

”Ieșirea în conferința de presă a domnului Toader a fost după plecarea mea de la Cotroceni. I-am mai spus domnului președinte că este îngrijotător ceea ce se întâmplă în această perioadă, mai ales că am văzut că se poate face dosar inclusiv unui prim-ministru și i-am împărtășit aceste îngrjorări președintelui. Aceasta a fost singura discuție legată de justiție, în rest discuția s-a concentrat pe cele două puncte.

Trebuie să avem în vedere că o persoană nu este o instituție, dar trebuie să ținem cont de faptul că o pată asupra unei persoane poate afecta imaginea unei persoane”, a mai spus Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.