Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, după ce i-a sancționat pe Robert Negoiță și Șerban Nicolae: 'Când spui că ai votat împotriva partidului tău, nu accept'

dancila

Președintele PSD Viorica Dăncilă a declarat vineri, al Brăila, referitor la suspendarea lui Robert Negoiță și înlocuirea lui Șerban Nicolae de la șefia senatorilor PSD, că aceste măsuri sunt luate atunci când spui că ai votat împoriva partidului sau te opui unei decizii a majorității din partid.

"Sunt o persoană care nu iubește conflictul, dar în același timp sunt o persoană fermă. În momentul în care spui că ai votat împotriva partidului tău și ocupi funcții cu sigla partidului în spate acest lucru nu o să îl accept și nici colegii mei nu îl acceptă. De-a lungul timpului, sunt de 23 e ani în politică, toți am avut lucruri care ne-au mulțumit, le-am discutat în forurile statutare, dar în momentul în care ieși public înseamnă că este lipsă de respect pentru colegi și acest lucru nu îl accept", a spus Viorica Dăncilă, conform Mediafax.

Viorica Dăncilă dă de pereți cu Codrin Ștefănescu: 'Cred că și-a greșit meseria, scenarist i se potrivea. Nu există o listă neagră în PSD'

"Legat de dl Șerban Nicolae eu îl apreciez, dar în momentul în care se ia o decizie trebuie să o respecte. Nu sunt adeptul ca o persoană să decidă pentru intregul partid, acea decizie trebuie respectată de toți membri de partid", a mai spus aceasta, legat de deciziile din partid.

Comitetul Executiv al PSD a decis, miercuri, să îl suspende din PSD pentru jumătate de an pe primarul Sectorului 3 Robert Negoiță, iar pe Șerban Nicolae să îl schimbe din funcția de lider al senatorilor PSD.

Șerban Nicolae a anunțat săptămâna aceasta că senatorii social-democrați nu îi sprijină candidatura lui Mugur Isărescu ca guvernator BNR, deși premierul spusese anterior că PSD-ALDE au decis, în coaliție, să îl susțină pe Isărescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.