Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, după vizita lui Cîţu în Teleorman: 'Ar trebui să stați ascunși, fiindcă n-aveți niciun motiv de mândrie'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă biblie

Viorica Dăncilă reacţionează la vizita făcute de ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, în judeţul Teleorman. Fostul premier PSD susţine că scopul lui Cîţu a fost să umilească locuitorii judeţului, iar acesta şi colegii săi de la PNL ar trebui să stea ascunşi din cauza situaţiei în care se află economia.

"Obrăznicia actualilor guvernanți întrece orice închipuire! Vizita ministrului Cîțu în județul Teleorman a fost făcută în bătaie de joc, pentru a-i certa și umili pe locuitorii județului. Un ministru care a prăbușit economia națională n-ar trebui să aibă tupeul de a se arăta cetățenilor și a le da lecții politice, cu autosuficiență și aroganță.

Când veți reuși dumneavoastră, domnule Cîțu și domnilor din PNL, să duceți economia românească la o creștere de 4%, ca în 2019, în loc de o scădere de 5%, estimată pentru acest an, atunci să mergeți să vă lăudați în fața oamenilor. Până atunci ar trebui să stați ascunși, fiindcă n-aveți niciun motiv de mândrie, ci doar motive de rușine - dacă ați înțelege măcar sensul acestui cuvânt!

Cât despre primarul PSD din Alexandria, Victor Drăgușin, acesta îi poate da oricând lecții de administrație publică ministrului Cîțu-recesiune. Sunt sigură că Victor va câștiga din nou alegerile la primărie și va conduce în continuare orașul cu profesionalism și dedicare, așa cum a făcut-o și până acum", scrie Viorica Dăncilă pe Facebook.

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a făcut duminică o vizită în judeţul Teleorman, fief de stânga de unde provin foștii lideri PSD Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă. Liberalul a afirmat că s-a plimbat pe stradă în Videle şi a întâlnit mulţi oameni care au apreciat măsurile luate de Guvern. ”Vă spun foarte clar, România se schimbă. Românii s-au săturat de socialism şi de PSD”, a scris Cîţu pe Facebook, la plecarea din Videle către Alexandria. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.