Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă: 'E foarte important ce vom face în 26 mai, câţi din PSD vom avea în Parlamentul European'

dancila viorica

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat joi seara, în cadrul unei întâlniri electorale a Partidului Social Democrat organizată la Reghin, că este foarte important care va fi scorul alegerilor europarlamentare din data de 26 mai, ce oameni va trimite formaţiunea în Parlamentul European, însă şi câţi membri PSD vor ajunge acolo, potrivit agerpres.ro.

"Am venit să susţin candidaţii la europarlamentare. Avem nevoie de oameni patrioţi, oameni care atunci când se discută o lege, în legea respectivă să fie şi interesul României şi al românilor, oameni care, când pleacă la Bruxelles, în sufletul lor să ia imaginea ţării. Oameni care să lupte pentru această ţară, pentru că trebuie un efort conjugat, al Guvernului României, prin legislaţia naţională, dar şi legilor care se adoptă la Bruxelles şi care trebuie armonizate de România. De aceea e foarte important ce vom face în 26 mai, este foarte important ce oameni vom trimite acolo. Şi, în acelaşi timp, câţi din Partidul Social Democrat vom avea în Parlamentul European. Pentru că un număr mai mare face o voce mai puternică pro ţară acolo. Putem obţine funcţii de vicepreşedinte al PE, preşedinţi sau vicepreşedinţi de comisii, coordonatori de comisie şi acest lucru ne dă mai multă influenţă ca să puteam adopta legi pentru România şi pentru români", a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: Informații de ultimă oră despre Elena Udrea! S-a întâmplat în secret

Premierul a spus că a fost europarlamentar român timp de nouă ani şi că de fiecare dată se simţea umilită atunci când vedea reprezentaţi ai României care aduceau propria ţară în discuţia altor 27 de state.

Citește și: Cutremur pe piață! Opoziția anunță că Liviu Dragnea a concediat azi zeci de mii de oameni

"Mie nu-mi plăcea acest lucru. Oameni care nu aveau respect pentru ţară, oameni pe care nu îi interesa imaginea ţării lor şi care credeau că dacă se duc ca la Înalta Poartă să îşi critice ţara sunt mai apreciaţi, sunt mai respectaţi. (...) Au fost multe situaţii în care am văzut români votând împotriva României, români cerând sancţiuni împotriva României. Oare asta e România pe care ne-o dorim?", a afirmat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.