Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă explică de ce și-a lansat candidatura în comuna Rașca, din Satu Mare

Facebook/Viorica Dancila
Viorica Dancila

Prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, a ales să-și lanseze strângerea de semnături pentru candidatura la prezidențiale în comuna Rașca, din Satu Mare. Dăncilă a explicat că a ales acest loc pentru a arăta ca nicio comună din România nu este lăsată în urmă.

EXCLUSIV Mișcare interesantă. Mircea Diaconu la un pas să intre în cursa prezidențială

”Candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a lansat campania de strângere de semnături duminică, în mijlocul locuitorilor din Racșa, județul Satu-Mare.

PSD a demarat, în mod simbolic, campania de strângere de semnături într-una dintre localitățile românești cele mai îndepărtate de Capitală, la solicitarea Vioricăi Dăncilă.

“Am ales să încep strângerea de semnături dintr-o comună de la granița României pentru că eu și PSD credem că este important să fim alături de fiecare român. Nu există locuri uitate în România, există doar unii politicieni care își uită menirea. Spre deosebire de aceștia, noi nu lăsăm pe nimeni în urmă. Capitala este în fiecare localitate din România”, le-a spus Viorica Dăncilă oamenilor din Racșa și din localitățile învecinate, care au dorit să își arate susținerea pentru candidatura sa la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Alături de Viorica Dăncilă, la evenimentul de la Racșa au fost mame și copii, tineri susținători ai PSD și pensionari, români veniți acasă din diaspora, dar și membri din echipa sa, primarul localității - Toma Petea, ministrul Afacerilor Interne - Mihai Fifor, ministrul Finanțelor -Eugen Teodorovici, ministrul Sănătății - Sorina Pintea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale -Petre Daea.

Campania de strângere de semnături pentru Viorica Dăncilă are loc în toată țara, în paralel cu o campanie de consultare a cetățenilor privind așteptările pe care le au de la viitorul președinte al României. În cadrul acestei campanii, românii sunt îndemnați să decidă prioritățile pentru viitorul președinte al României.

“Unii cred că președintele reprezintă doar statul. Eu cred că președintele reprezintă în egală măsură cetățenii și statul. Aflând dorințele și problemele dumneavoastră, voi putea fi un președinte bun pentru dumneavoastră și un președinte bun pentru România. Voi sunteți programul meu cu care voi merge la Cotroceni!”, a spus Viorica Dăncilă, la finalul adunării din Racșa.”, se arată în comunicatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.