Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Mișcare interesantă. Mircea Diaconu la un pas să intre în cursa prezidențială

Facebook
diaconu-mircea

Un anunț și mai multe zvonuri pun pe jar scena politică și așa încinsă a acestui an electoral 2019. Actorul Mircea Diaconu, fost europarlamentar independent și fost senator PNL este la un pas să își anunțe o candidatură la Președinția României.

Surse din zona Pro România susțin că partidul condus de Victor Ponta ar putea avansa o candidatură care să rupă destul electorat de stânga și care să poziționeze partidul destul de bine în vedere anegocierilor aprinse și dure care vor urma.

Vezi și: Gabriela Firea, atac INCENDIAR la Avocatul Poporului, Renate Weber: Devine avocatul NESIMȚIRII

Informațiile nu au rămas doar la nivel de zvon. Mircea Diaconu a transmis un mail destul de interesant redacției STIRIPESUSRSE.RO, mail care susține temeinic informațiile aflate în cursul ultimelor zile de reporterii STIRIPESURSE.RO

E sfârsit de săptămână și simt nevoia să vă mărturisesc ceva.

Tot ce am făcut până acum în viața mea civico-politică, de la Revoluția din Decembrie 1989, de la constituirea Alianței Civice în ’90 și până la candidatura, ca independent, la Parlamentul European, a pornit din convingerea că am datoria, ca orice alt cetățean, de a lua atitudine față de ceea ce se întâmplă. Suntem, cu precădere în ultima vreme, martori ai unui lung șir de nedreptăți care au loc în România.

Așa că aleg, încă o dată, să mă implic. Cum?

Vă povestesc duminică, 25 august, ora 16:00, în cadrul unei conferințe de presă pe care o voi susține pe treptele Ateneului Român, din București.

Al dvs.,

Mircea Diaconu”, se spune în mesajul transmis redacției.

Surse din Pro România susțin că ar fi un candidat capabil să reprezinte cu succes partidul, dar să și convingă și alte partide să susțină această candidatură.

Reamintim că PSD și-a lansat azi oficial candidatul în cadrul Congresului extraordinar de la Palatul Parlamentului în persoana președintelui partidului, premierul Viorica Dăncilă.

În același timp ALDE care a anunțat candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu este la un pas să plece din Coaliția la guvernare și să facă într-un prim pas o alianță electorală cu Pro România.

Intrarea în cursă a lui Mircea Diaconu trebuie văzută și calculată în acest context. Rămânde de văzut ce vor spune calculele politice și cum se aranjează astrele politicii românești

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.