Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă: Facem modificările legislative necesare pentru ca Ministerul Turismului să încheie contracte de finanțare multianuale cu autoritățile locale

stiripesurse.ro
Viorica Dancila

Guvernul va adopta în ședința de marți un proiect care prevede că Ministerul Turismului va putea încheia contracte de finanțare multianuale cu autoritățile locale, a anunțat premierul Viorica Dăncilă, la începutul ședinței Executivului, potrivit Mediafax.

„Turismul este un domeniu prioritar pentru Guvernul României, tocmai dea aceea în ultimul an Executivul a adoptat măsuri pentru stimularea acestei industrii. Continuăm astăzi cu un proiect de act normativ privind impulsionarea investițiilor în domeniul turismului. Facem modificările legislative necesare pentru a da posibilitatea Ministerului Turismului să încheie contracte de finanțare multianuale cu autoritățile locale pentru o mai bună implementare a investițiilor în acest sector cu potențial mare de dezvoltare”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern.

Citește și: Viorica Dăncilă: Prelungirea gazoductului Iaşi - Ungheni până la Chişinău va contribui la securitatea energetică regională

Premierul a adăugat că modificările aduse vor conduce la creșterea numărului de turiști.

„Aceste modificări vor permite o mai bună utilizare a resurselor financiare destinate investițiilor cuprinste în masterplanul investițiilor în turism. Mă refer atât la investițiile care vizează turismul montan, investițiile de pe litoralul Mării Negre sau zona Deltei Dunării, precum și alte investiții care au legătură cu turismul, de sănătate sau cu dezvoltarea stațiunilor de interes local și național. O mai bună implementare a investițiilor în turism va aduce creșterea numărului de turiști și va creea beneficii cu efect multiplicator în economie”, a adăugat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.