Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, făcută PRAF de un cunoscut jurnalist: 'Concurează pentru titlul de cea mai catastrofală poziție de prim-ministru din istoria României'

Radu Banciu a criticat-o pe Viorica Dăncilă, în emisiunea sa "Lumea lui Banciu” și a vorbit despre informația conform căreia trei miniștri din cabinetul Dăncilă ar putea fi remaniați.

”Trei miniștri ar putea să fie deja remaniați. Este al treilea guvern Dragnea, dar deja se vorbește, nu este o știre oficială, că trei dintre ei nu ar fi bine văzuți, nu și-ar fi făcut treaba. Numele lor, și mai ales protofoliile pe care le dețin sunt niște teme care ne preocupă. De exemplu, Dănuț Andrușcă, acest individ cu nume ceaușist, este ministrul Economiei, un sector extrem de zdruncinat în ultima perioadă, Valentin Popa, la Educație, o catastrofă, se multiplică în fiecare zi acuzațiile, insultele chiar la adresa sa și George Ivașcu, la Cultură, nu a făcut absolut nimic, un subiect sensibil pentru că se vorbește că în anul Centenarului nu putem să ne prezentăm chiar așa”, a comentat Banciu.

Citește și: CTP ieșire dură la adresa parlamentarilor români: 'Bostangii și mazdroape'

”Încă o dată ies în evidență lacunele acestul mega-partid, acestui dinozaur, aceste lacune pe care nu le poți evita în spațiul public.

Viorica Dăncilă, care deja concurează pentru titlul de cea mai catastrofală poziție de prim-ministru din istoria României, admite că ar exista unii miniștri care ar rula cu viteza întâia iar alții cu cea de-a doua, ca și cum doar două viteze ar putea exista”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.