Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă: Guvernul va adopta un act normativ prin care va creşte suma alocată subvenţiei acordate pentru motorina folosită în agricultură

Inquam Photos / Octav Ganea
viorica dancila

Guvernul va adopta un act normativ prin care va creşte suma alocată subvenţiei acordate pentru motorina folosită în agricultură, a anunţat premierul Viorica Dăncilă înaintea şedinţei de vineri a Executivului, scrie news.ro.

Majorarea va fi cu 67 de milioane, de lei, astfel încât suma totală acordată anul acesta pentru  subvenţii la combustibilul folosit în agricultură să fie de 487 de milioane de lei.
Dăncilă a precizat că în aceeaşi şedinţă vor fi aprobate sumele destinate susţinerii sectorului zootehnic, suma total alocată fiind de peste 14 milioane de euro.
Citește și: Viorica Dăncilă, despre îngheţarea salariilor: Speculaţii nefondate; salariul minim majorat va intra în vigoare la 1 ianuarie 2019
"O altă veste bună a venit în această dimineaţă de la Comisia Europeană, este legată de ajutoarele privind combaterea pestei porcine. astfel, României i se acordă un grant în valoare de 34.278.750 de euro reprezentând 75 la sută din costurile eligibile pe care ţara noastră le-a angajat pentru măsurile de urgenţă de combatere a pestei porcine africane" a anunţat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.