Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă și-a luat consilier un general care a dat în judecată Ministerul Apărării, iar soția lui e angajata MAPN

Inquam Photos/Octav Ganea
jandarm martisor Viorica Dancila sedinta de guvern

Andrei-Marius Diamescu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. El va avea atribuții în domeniul securității naționale. Diamescu fusese înaintat, în 2004, la gradul de general de brigadă de Traian Băsescu, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Decizia a fost publicată luni în Monitorul Oficial. Diamescu a fost, în 2009, redactor sef la revista "de studii de securitate si informatii pentru Aparare" a DGIA, Infosfera.

Citește și: Detaliu interesant! Ce a făcut Israela Vodovoz cu o lună înainte să moară

Diamescu a deţinut în 2016 funcţia de director al Direcţiei Speciale din cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG). El a dat în judecată MAPN, și a cerut plata ”drepturilor salariale cuvenite prin includerea în solda lunară a unei sume compensatorii corespunzătoare sporului de doctorat în cuantum de 15%, retroactiv începând cu data de 27.01.2014 şi până în luna august 2016.”, având câștig de cauză. În plus, și soția sa lucrează la MAPN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.