Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea vor fi AUDIAȚI: Anunțul venit de la Comisia SPP

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea dancila

Președintele comisiei parlamentare de anchetă privind SPP, Daniel Butunoi, a declarat marți că nu refuză audierea premierului Viorica Dăncilă și a președintelui PSD, Liviu Dragnea, dar că „timpul” și „oportunitatea” urmează să fie stabilite în forul parlamentar.

Deputatul PNL Nicolae Neagu, membru al comisiei parlamentare de anchetă privind implicarea SPP în politică, a declarat în ședința de marți că dacă i-ar audia pe Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea, parlamentarii ar putea afla numele persoanei de la care Paul Stănescu a spus că a primit un mesaj al directorului SPP, scrie mediafax.ro.

Citește și: Lovitură imensă pentru Pro TV! Cu ce show a fost răpus de Antena 1

„Eu aș vrea și vă supun atenției biroului de a continua procedura de a afla date suplimentare și (prin audierea - n.r.) celorlalte două persoane importante care au renunțat la serviciile SPP. V-am rugat de prima dată, am înțeles că lucrăm într-o anumită ordine. (...) Este posibil identitatea persoanei să fie devoalată dacă aducem în fața comisiei pe dl Dragnea și pe dna premeir Dăncilă, pentru că mă gândesc că discuția particulară a fost mai cu subiect și predicat între dl Paul Stanescu si dl Dragnea, pe de alta parte d-na premier este posibil să cunoască ceva mai în clar aceasta problemă”, a spus Neagu, în timpul ședinței.

Președintele comisiei, senatorul PSD Daniel Butunoi, i-a spus că urmează să fie stabilite „timpul și oportunitatea”.

Citește și: Florin Călinescu șterge pe jos cu Liviu Dragnea: Ești praf. Noroi. Adică. nămol

„Nu am spus niciodată că refuză comisia să invite cele două persoane la care ați făcut referire, doar rămâne să ne punem de acord asupra timpului și oportunități când o facem”, a afirmat Butunoi.

Vicepreședintele comisiei, deputatul PNL Victor Paul Dobre, a susținut și el necesitatea audierii lui Dăncilă și Dragnea.

Citește și: Abia acum s-a aflat! De unde are bani iubitul Elenei Udrea – dezvăluiri incendiare despre Adrian Alexandrov

„Nici nu putem să ne desfășurăm activitatea fara audierea dlui președinte Dragnea care e primul care a anunțat public această situație și a doamnei premier care a suspendat din acest motiv colaborarea cu SPP”, a apreciat Dobre.

Liderul PSD Liviu Dragnea a relatat, la începutul anului, că un prieten al vicepremierului Paul Stănescu a fost trimis de şeful SPP, Lucian Pahonţu, pentru a-i spune că Dragnea va fi "executat", iar Stănescu va fi "protejat" şi va ajunge preşedinte al social-democraţilor.

Citește și: Incredibil! În ce condiții stă Udrea în închisoare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.