Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă ia la ţintă femeile paraşutate de Dragnea pe funcţii: Se anunţă demiteri la ANAF şi CNAS (surse)

sut afara excludere

Aşa cum STIRIPESURSE.RO transmite acum câteva ore, după doar o săptămână fără Liviu Dragnea, prim-ministrul Viorica Dăncilă a întocmit lista oamenilor fideli fostului lider PSD şi pregăteşte mutări importante în instituţii.

Primele mutări despre care se vorbeşte vizează două instituţii-cheie, conduse de femei ajunse parcă de nicăieri la vârdul administraţiei centrale din România. Astfel, potrivit unor surse politice, premierul ar urma să demită preşedintele ANAF şi pe cel al CNAS.

Preşedintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) este Adriana Cotel, care provine din industra farmaceutică. În numai trei ani, a ajuns licențiată în Psihologie, masterandă, doctorand, asistent universitar și psiholog cu triplă specializare.

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală este Mihaela Triculescu, economist care în ultimii trei ani a fost practician în insolvenţă, asigurând managementul procedurii de insolvenţă pentru mai multe companii.

Ambele numiri au fost, la vremea lor, surprize, cele două persoane fiind total necunoscute în domeniile a căror coordonare au preluat-o. Potrivit unor surse politice, cele două ar fi fost susţinute de Darius Vâlcov, consilierul premierului, cel care a demisionat luni din funcţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.