Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă îl UMILEȘTE pe Klaus Iohannis, după ce acesta a cerut, din nou, dispariția PSD: Nu a înțeles pentru ce este competiția

YouTube
dancila

Viorica Dăncilă îl pune la punct pe Klaus Iohannis, după ce președintele a criticat, din nou, PSD, în discursul de la sediul PNL, după anunțarea exit-pollurilor făcute de CURS-AVANGARDE. Dăncilă îi transmite lui Iohannis că alegerile prezidențiale nu sunt o competiție pentru dispariția unui partid, împotriva unui partid.

”Aștept rezultatul votului din Diaspora. Cred că sunt în turul 2, aștept procesele verbale și numărătoarea paralelă. S-ar putea reduce diferența, dar să se schimbe ierarhia e mai greu. Sunt 6 procente, ar însemna ca toate voturile din Diaspora să fie pentru candidatul de pe locul 3. Am avut o participare masivă la vot, atât în România, cât și în Diaspora, iar asta arată interesul.

Citește și: EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’

Vrem un președinte al tuturor românilor. Îi felicit pe toți pentru rezultatul obținut, toți au pus suflet. Voi sta până la terminarea numărătorii paralele.

Iohannis are o problemă cu PSD. Nu a înțeles că această întrecere pentru prezidențiale nu este împotriva unui partid. El a înțeles că trebuie să se poziționeze doar pentru cei care au galben în suflet. Eu nu lupt împotriva unui partid politic.”, a declarat, la Antena 3, Viorica Dăncilă.

Citește și: Scrisoare deschisă adresată premierului Ludovic Orban:Ne-am săturat să auzim mereu acelaşi: ‘nu mai sunt bani’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.