Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, indicații pentru noua conducere PSD: 'Partidul a crescut sub conducerea mea. Să continue acest trend!'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila Marcel Ciolacu

Fostul premier, Viorica Dăncilă, și-a motivat  demisia de la conducerea PSD ca fiind un gest firesc, necesar, pentru a se putea porni reforma în partid. De altfel, fostul lider al PSD a punctat că partidul celor trei trandafiri a crescut în încrederea electoratului sub conducerea sa, motiv pentru care noii conduceri să continue acest trend.

"Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această campanie, mulțumesc fiecărui român care a avut încredere în mine. Sunt milioane de voturi care mă responsabilizează și îmi dau energia pentru a continua să fac parte, în mod activ, din viața politică din România. Rămân, ca și până acum, alături de femeile social-democrate, alături de fiecare femeie din România care are nevoie de sprijin pentru a-și face auzită vocea, nevoie de a trăi într-o societate marcată de politici coerente care au la bază principiul egalității de șanse.

Am demisionat de la conducerea Partidului Social Democrat și cred că a fost un gest firesc, necesar, pentru a permite noii conduceri asumarea parcursului viitor al partidului și scorul de la alegerile care urmează

Citește și: Marcel Ciolacu, despre revenirea lui Mihai Tudose în PSD: 'Trebuie să și vrea'

Așa cum am spus întotdeauna, avem nevoie să ne asumăm trecutul, să știm să ne adaptăm vremurilor și să muncim pentru viitor. Din luna mai a acestui an, sub conducerea mea, Partidul Social Democrat a crescut. Nu deodată, nu complet, dar a mers înainte. Am speranța ca noua conducere să continue acest trend, ascultând în permanență pulsul societății și întorcându-se de fiecare dată la români", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.