Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă joacă tare: mesaj pentru 'cei 7 bărbați' care au dărâmat guvernul PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban sa formeze un nou guvern, ca cei '7 barbati' care au daramat guvernul au responsabilitatea sa vina cu o solutie pentru noul cabinet.

„Repet: așteptăm partidele care au votat demiterea Guvernului să vină și să își asume responsabilitatea guvernării. Să vină cu programul, cu viziunea, cu bugetul. Orice întârziere și orice pierdere de timp este o bătaie de joc la adresa românilor, pentru care vor fi taxați la vot, împreună cu președintele în funcție - acest părinte spiritual al guvernului fără miniștri și fără program.

În calitate de președinte al Partidului Social Democrat și în urma discuțiilor purtate cu președinții organizațiilor județene, am luat decizia de a nu ne prezenta la votul de investitura a noului Guvern. Cum șapte bărbați, incluzând și Președintele României (de fapt președintele de facto al PNL) au facut efortul de a dărâma acest guvern, mă aștept ca aceiași șapte bărbați să își asume responsabilitatea de a crea majoritatea pentru trecerea noului guvern.

În eventualitatea unui consens și a trecerii guvernului, va asigur că Partidul Social Democrat nu se va opune niciunei măsuri care ar aduce beneficii românilor”, a zis Dăncilă.

Citește și: VIDEO Biografia fără perdea a lui Ludovic Orban, premierul desemnat: chitarist, anchetat de DNA, le-a recomandat politicienelor să nu treacă prin patul șefilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.