Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă: Klaus Iohannis tocmai a JIGNIT peste 2 milioane de români

Facebook
dancila

Prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, susține că președintele Klaus Iohannis a jignit peste două milioane de români atunci când a spus că cei de la PSD nu pot fi reeducați pentru că n-ar fi educați.

Citește și: SURSE - Iohannis și Dăncilă mută liniile frontului: șeful de campanie al PNL vine cu informații din tabăra PSD

”Nu este un candidat care să fugărească celălalt candidat, este un candidat care fuge de celălalt candidat. Eu și domnul Iohannis avem o responsabilitate, noi trebuie să venim în fața cetățenilor să ne expunem proiectele. Sub nicio formă ceea ce face Klaus Iohannis nu reprezintă ”România normală”.

A spus domnul Iohannis că PSD-iștii nu pot fi reeducați, pentru că n-ar fi educați mai întâi. Eu vreau să-i spun că a jignit peste 2 milioane de români. Noi nu primim lecții de educare/reeducare de la președinte, pentru că președintele nu are voie să jignească. El, în mod teoretic este președintele României, dar practic este președintele unui anumit grup de români.

Eu am încercat, la început, o colaborare cu președintele, dar dumnealui a vrut o relație de subordonare. El a avut comportament de dictator și a dorit să acapareze întreaga putere în statul român. Când a înțeles că nu poate prelua întreaga putere, a început să iasă din trei în trei zile să ceară demisia premierului. Klaus Iohannis este persoana care a lansat cele mai multe fake news în spațiul public, a spus că nu mai sunt bani de pensii, bani de salarii și o mulțime de alte lucruri neadevărate.”, a spus Viorica Dăncilă, la TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.