Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Iohannis și Dăncilă mută liniile frontului: șeful de campanie al PNL vine cu informații din tabăra PSD

Liberalii s-au reunit în Biroul Executiv pentru a pune la cale mutările din ultima săptămână de campanie. Șeful campaniei PNL, Dan Motreanu, le-a explicat liberalilor ce informații are din tabăra PSD și ce măsuri trebuie luate pentru a contrabalansa.

Citește și: Sondaj PNL: Klaus Iohannis are probleme în a convinge votanţii candidaţilor care nu au intrat în turul II (surse)

Conform surselor noastre, în ședința PNL, Dan Motreanu le-a explicat liberalilor că Viorica Dăncilă se va axa pe zona Moldovei în ultima săptămână de campanie, iar cei de la PSD au ca obiectiv să mai câștige 5 județe față de primul tur.

Astfel, Klaus Iohannis va merge și el în Moldova, în ultima săptămână, pentru a contrabalansa și va efectua vizite la Bacău și Piatra Neamț.

Dan Motreanu le-a atras atenția liberalilor că PSD va forța în Transilvania, acolo unde vor încerca să câștige 2-3 județe. Șeful de campanie a cerut mobilizare totală, pentru că Transilvania este un fief pentru Klaus Iohannis și orice înfrângere va atârna greu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.