Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă le dă fiori reci miniștrilor: anunță REMANIERE și RESTRUCTURARE guvernamentală

Inquam Photos / George Calin
dancila guvern

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va face o primă remaniere guvernamentală până la finalul acestei luni și este posibilă o nouă remaniere în luna august. De asemenea, în toamnă, la reluarea lucrărilor Parlamentului, Dăncilă a anunțat că va veni cu o restructurare a Guvernului.

”Remanierea va avea loc, deja am început analiza pe fiecare minister în parte, pe măsură ce voi termina evaluările voi veni în CEX-ul PSD, voi discuta cu colegii, astfel încât acolo unde măsurile prevăzute în programul de guvernare nu au fost îndeplinite sau se aduc preju

Nu-mi cereți să vă spun ministerele pentru că nu voi face acest lucru, dar o remaniere voi face (...) Eu sper ca remanierea să se facă până în 3 august, înainte de Congres. Este posibil să fac o remaniere în două etape. Voi face o primă evaluare pe jumătate dintre ministere și apoi analiza finală pe remaniere.

Remaniere vom face, dar luăm în calcul și o restructurare pentru toamnă. Nu vom face o restructurare doar de dragul de a o face, facem restructurare pentru a uni ministere, pentru a eficientiza. Vom vorbi și despre restructurare în luna august.”, a spus Viorica Dăncilă, la DC News Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.