Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, mesaj de forță către Comisia Europeană: Nu vom accepta un TO DO LIST

dancila pe

Premierul Viorica Dăncilă a explicat că România nu va accepta sub nicio formă un ”to do list”, cum a primit Victor Ponta de la Jose Manuel Barroso. Dăncilă a spus că România va colabora cu Comisia Europeană, dar așteaptă ca țara noastră să fie un membru egal cu ceilalți membri ai UE.

”Sunt multe lucruri care m-au deranjat. M-a deranjat faptul că multe lucruri au fost spuse, care nu se pliază pe realitatea din România, dar cel mai mult și cel mai mult m-a deranjat faputl că oameni care au discreditat România de-a lungul timpului nu au învățat nimic și continuă cu aceleași informații false despre România. A fost o dezbatere, eu sper să nu fie o rezoluție pentru că dacă până acum puteau să spună că nu știau, acum au fost informați chiar de către premierul României și nu vor mai putea să spună că nu știau despre abuzuri, despre protocoalele secrete.

Nu vom accepta niciodată un ”to do list”, dar pe de altă parte vom răspunde oricăror nelămuriri, vom colabora cu Comisia Europeană, dar vrem să fim tratați corect, să fim tratați în mod egal.”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.