Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini spectaculoiase - Viorica Dăncilă, mesaj de lângă brad: Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere / Foto

captura youtube
viorica dancila

Fostul premier Viorica Vasilica Dăncilă a scris, în Ajun de Crăciun, un mesaj pe Facebook, la care a atașat două fotografii lângă brad.

"Nașterea Mântuitorului nostru, Domnul Iisus Christos, este prilej de reflectare la binele și frumosul din NOI înșine, pe care le revărsăm spre ceilalți. În luna decembrie devenim cu toții mai răbdători, mai atenți la nevoile celorlalți, suntem mai darnici. Retrezim, astfel, în NOI, sensibilitatea umană.

Ne aducem aminte că suntem oameni clădiți din trup, suflet și Scânteia Divină. Ne dorim în această perioadă să aducem iubire și fericire în sufletele celorlalți prin atenția și prețuirea pe care le-o arătăm atunci când ne orientăm privirea spre ei.

Crăciunul este pentru fiecare dintre NOI așa cum ni-l proiectăm în sinea noastră: motiv de fericire veșnică, prilej de întâlnire cu cei dragi, șansa de a fi mai buni. Sinceritatea ne ajută să ne acceptăm relația cu NOI înșine și cu ceilalți.

De Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului Iisus să ne deschidem inima pentru speranță, bucurie și lumină! Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri!

Crăciun fericit tuturor românilor!", a scris Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.