Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, moment special: Mărturisește de ce nu a făcut un copil, după înfierea fiului - VIDEO

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila sot Cristinel Dancila

Viorica Dăncilă a relatat, duminică, la Antena 3, cum l-a înfiat pe Victor, unicul său fiu, dar și de ce nu a făcut, alături de soțul său, un copil.

Candidată la alegerile prezidențiale, Dăncilă a dezvăluit și motivul pentru care a decis să nu facă propriii copii, pe care publicul nu îl știa.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

”În inima mea este emoție și speranță. Nu poți să privești ca un robot la ce e în jurul tău și să nu te implici. Au venit oameni și mi-au spus: ”V-ați comportat ca o mamă cu noi. Ne-ați crescut pensii și salarii, alocații pentru copii.”.

M-a sunat o colegă și mi-a spus dacă vreau să merg la spital, ca să vedem un copil care fusese părăsit. Când l-am descoperit pe Victor mânuțele avea răni la mâini. Când am văzut acel ”ghemotoc” m-am hotărât să îl înfiez. Soțul meu nu a fost de acord, părinții nu au fost de acord. M-am internat în spital ca să mă învăț cu el. A fost și norocul meu, dar și norocul lui. Pe Victor l-am iubit și îl iubesc necondiționat. Mi-a schimbat viața și mi-a schimbat-o în bine. Nu a fost deloc ușor să îl înfiez, cu acte și toate documentele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere. Mama mea mi-a spus un lucru: ”dacă vei face un copil al tău, vei face diferențe. Ai grijă”. Atunci s-a dus o luptă în mine, mi-a fost teamă că va exista această diferență, și am decis să nu mai facem un copil. Soțul a fost de acord.

Mi-au atacat familia, m-au atacat pentru că am înfiat un copil. Îmi pare rău că nu am putut să îl apăr pe Victor, acum, după ce l-am apărat mereu, când era mic.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: Se anunță un protest de amploare duminică! Se iese în stradă împotriva Mafiei Lemnului .

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.