Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, mulțumiri Papei Francisc: 'Românii s-au bucurat în ultimele zile și au dat dovadă de unitate'

Guvernul Romaniei
dancila papa

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, luni, în debutul şedinţei de Guvern, mulţumiri Sanctităţii Sale Papa Francisc pentru căldura şi bucuria pe care le-a oferit în cele trei zile ale vizitei sale în România, dar şi pentru mesajele „de suflet şi de binecuvântare pe care le-a transmis poporului român”.

”Românii s-au bucurat în ultimele zile de vizita Sanctităţii Sale Papa Francisc şi au dat dovadă de unitate, solidaritate şi echilibru, valori atât de necesare societăţii noastre”, a declarat, luni, premierul Viorica Dăncilă, în debutul şedinţei de Guvern.

Viorica Dăncilă ia la ţintă femeile paraşutate de Dragnea pe funcţii: Se anunţă demiteri la ANAF şi CNAS (surse)

Dăncilă a afirmat că a fost la toate evenimentele publice ale Sanctităţii Sale din România şi a văzut ”energia pozitivă transmisă către toţi pelerinii”.

”Vreau să mulţumesc Sanctităţii Sale pentru căldura şi bucuria pe care ni le-a oferit şi pentru mesajele de suflet şi de binecuvântare pe care le-a transmis poporului român”, a mai spus premierul.

Viorica Dăncilă a transmis felicitări şi tuturor celor care ”au fost în teren în aceste zile şi au făcut ca această vizită istorică să se desfăşoare în cele mai bune condiţii”.

Papa Francisc s-a aflat în România, de vineri până duminică, sute de mii de pelerini asistând la evenimentele publice derulate la Bucureşti, Şumuleu Ciuc, Iaşi şi Blaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.