Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Viorica Dăncilă: 'Nu văd ca România să fi încălcat statul de drept'

Guvernul Romaniei
Viorica Dancila

Premierul României, Viorica Dăncilă, a declarat în emisiunea BE EU de la postul de televiziune Antena3 că nu vede ca statul de drept să fie încălcat în România.

„În fiecare stat membru al UE trebuiesc respectate trei lucruri: statul de drept, lupta împotriva corupției și drepturile omului. Ei bine eu nu văd ca România să fi încălcat statul de drept. Și nu aș vrea ca acest subiect să devină subiect de campanie electorală. Dacă cineva din România crede că are de câștigat eu nu cred acest lucru. Acest subiect va aduce un prejudiciu României.

În al doilea rând despre drepturile omului. Eu cred că nu trebuie să spunem că un aspect este mai important ca altul. Să ne gândim că legile se fac pentru cetățeni. Drepturile cetățenilor trebuie respectate. În România nu s-a prea vorbit despre drepturile omului, despre cei care au fost condamnați pe nedrept, care n-au avut instanțe de judecată constituite legal.

Guvernul României și noi toți susținem lupta împotriva corupției. Nu se pune problema să nu susținem acest lucru. Dar nu trebuie să lipim această etichetă asupra României, că aici există corupție, iar în celelate state membre nu există. Ceea ce este trist este că noi am lipit această etichetă asupra țării. Lupta împotriva corupției nu trebuie lipită asupra unui stat membru”, a spus Viorica Dăncilă la Antena3.

Citește și: Viorica Dăncilă s-a enervat și a RĂBUFNIT la adresa lui Klaus Iohannis și a europarlamentarilor: Să le fie RUȘINE! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.