Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, prima oară cu Liviu Dragnea în campanie: 'Am fost cel mai atacat prim-ministru, dar nu o să fac niciun pas înapoi'

Inquam Photos / Octav Ganea
Guvern Dancila

Viorica Dăncilă a spus afirmat vineri, la Botoșani, că ea a fost cel mai atacat premier după 1989, dar nu va face niciun pas înapoi. Viorica Dăncilă este în campanie la Botoșani alături de Liviu Dragnea.

„Fiecare judeţ, fiecare cetăţean al acestei ţări este important pentru noi, atât din punct de vedere guvernamental, dar şi din punct de vedere al partidului, care întotdeauna a arătat că este alături de oameni şi că acţionează pentru ei. Avem un program de guvernare, un program de guvernare foarte bun, un program de guvernare care a avut ca obiectiv central cetăţeanul, un program de guvernare în care am cuprins creşterea veniturilor, investiţii, am cuprins abordarea diferitelor sectoare de activitate, am cuprins acţiunea noastră pe plan extern. Cu efort şi cu sprijinul fiecăruia dintre dumneavoastră reuşim să punem acest program de guvernare în practică. Nu este uşor, nu-mi este uşor. Cred că am fost cel mai atacat prim-ministru de după 1989, dar nu am făcut şi nu o să fac niciun pas înapoi, pentru că am o datorie faţă de cetăţenii acestei ţări, am o datorie faţă de ţara mea, am o datorie faţă de cei care mi-au acordat această încredere, mă refer la preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la conducerea partidului, mă refer la toate judeţele care m-au susţinut”, a declarat Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.