Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă recunoaște că nu mai poate da bani prin PNDL: 'Trebuie să găsim metodele legale'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila lansare

Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat că Guvernul nu a adoptat în şedinţa de luni hotărârea cu privire la finanţarea PNDL pentru că trebuie găsite "toate pârghiile legale" pentru direcţionarea acelor bani, deoarece actualul Cabinet este interimar.

"Nu am dat acea hotărâre pentru că trebuie să găsim toate pârghiile legale, astfel încât acest Guvern interimar să nu facă nicio greşeală. Vom da PNDL-ul către primării. (...) Trebuie să găsim metodele legale, astfel încât să putem să direcţionăm aceşti bani, trebuie să verificăm din punct de vedere legal cum direcţionăm aceşti bani către PNDL. Ştiţi foarte bine că sunt acte normative pe care nu le putem adopta atât timp cât deţinem interimatul", a explicat Dăncilă, la Palatul Parlamentului.

Citește și: Elena Udrea ar putea da lovitura în Justiției! Avocatul său a intrat la rupere

Întrebată dacă a cerut Comisiei Europene aprobarea pentru folosirea fondurilor europene la finanţarea proiectelor PNDL 2, Dăncilă a spus: "Cred că s-a cerut. Este foarte bine. Eu nu văd de ce această ştire este luată ca o ştire negativă, pentru că noi vrem şi din bugetul local şi din bugetul european să dezvoltăm comunităţile din România. Deci, dacă aveam şi o finanţare europeană, o dublam şi cu o finanţare guvernamentală, ajutam cât mai multe comunităţi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.