Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă s-a răzgândit: PSD revine la soluția extremă dorită de Liviu Dragnea pentru a-l scoate din joc pe Iohannis

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară, la Antena 3, că nu a fost luată o decizie în privința unei restructurări sau a unei remanieri în Guvern, spunând că nu a reușit să aibă o relație interinstituțională cu președintele Klaus Iohannis. Înainte de alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea a încercat să facă o restructurare a Guvernului prin Parlament, dar Dăncilă s-a opus vehement.

Citește și: VIDEO REVOLTĂTOR: fetiță de 8 ani, ridicată cu FORȚA de poliție. Suspiciuni că ar fi dată în SUA pentru trafic de organe

”Nu am luat încă această hotărâre. Nu a fost absolut nicio discuție despre o persoană sau alta, ci remanierea, dacă se face, nu se face legată de o persoană, se face legat de activitatea pe care a avut-o, de ceea ce a îndeplinit din programul de guvernare ministrul respectiv în domeniul pe care l-a coordonat. Nu aș vrea să facem această abordare legată de persoană.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă a încetat ”războiul” dintre președintele Klaus Iohannis și Guvern și dacă va merge pe varianta remanierii care poate fi blocată de președinte, Viorica Dăncilă a răspuns: ”Am considerat că interinstituțional trebuie să cooperăm pe proiectele importante pentru România. După cum s-a văzut, nu am reușit. Cu toată insistența mea de a avea această abordare, nu am reușit, încă avem vicepremier interimar la Proiecte Strategice.(...) În momentul în care vom face evaluarea fiecărui minister, vom decide în Comitetul Executiv Național dacă mergem pe remaniere sau pe restructurare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.