Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă se implică în formarea Guvernului Orban: 'Domnule Klaus Iohannis, într-o Românie normală, nu vă asigurați întâi că nu aruncați țara în haos?

dancila iohannis

Viorica Dăncilă constată că negocierile pentru formarea unei majorităţi care să voteze în Parlament Guvernul Orban sunt în impas. În aceste condiţii, premierul interimar îi transmite preşedintelui Klaus Iohannis un mesaj, făcând apel inclusiv la sloganul de campanie al candidatului PNL - "România normală".

"Aflăm astăzi că premierul fără cabinet și fără program de guvernare a ajuns la concluzia că nu își va putea impune în Parlament noul Guvern.

Tot astăzi, aflăm de la un alt susținător al căderii Guvernului, domnul Cioloș, că nu vrea să intre la guvernare “pe cârpeli și înțelegeri pe termen scurt”.

În condițiile în care negocierile par să eșueze, vă întreb, domnule Klaus Iohannis, nu era mai înțelept să vă gândiți la asta înainte de a demite Guvernul? Într-o “Românie normală”, nu vă asigurați întâi că nu aruncați țara în haos înainte de a da jos Executivul fără niciun fel de motiv clar articulat?

Așteptăm să vedem săptămâna viitoare noul Guvern instalat, cu programul de guvernare pe masă. Asta, bineînțeles, dacă nu sunteți dispus să recunoașteți de acum că nu ați avut niciun plan, că nu v-a interesat nicio clipă că aruncați România în criză și că totul a fost doar o manevră electorală din care românii nu au nimic de câștigat", scrie Viorica Dăncilă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.