Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă se întâlnește cu Benjamin Netanyahu: 'O să discut despre o ședință comună a guvernelor, au fost probleme în Israel'

Viorica Dăncila Benjamin Netanyahu Dăncilă Netanyahu Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că şedinţa comună a guvernelor român şi israelian, care urma să aibă loc la începutul lunii noiembrie, va fi reprogramată, adăugând că va avea vineri o discuţie în acest sens, la Varna, cu omologul său Benjamin Netanyahu.

"A fost amânată această şedinţă nu din cauza noastră, am înţeles că au fost probleme în Israel. Vom reprograma această şedinţă. Cred că în cadrul discuţiei pe care o să o am mâine (vineri - n.r.) cu domnul Benjamin Netanyahu vom stabili şi şedinţa comună de Guvern", a spus Viorica Dăncilă, joi, după ce a vizitat târgul INDAGRA, scrie agerpres.ro.

Citește și: Atomica a fost eliberată! Pe cine ar trebui să toarne Elena Udrea

Cu o zi în urmă, prim-ministrul Dăncilă anunţase că va participa vineri, la Varna, la o nouă reuniune la nivel înalt România - Bulgaria - Grecia - Serbia, la dejunul de lucru organizat în marja acesteia fiind invitat şi premierul Statului Israel, Benjamin Netanyahu.

"Vineri, 2 noiembrie, voi participa, la Varna, la o nouă reuniune la nivel înalt în format România - Bulgaria - Grecia şi Serbia. În marja reuniunii, la dejunul de lucru organizat de partea bulgară a fost invitat să participe şi prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu", a precizat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern de miercuri.

Citește și: Surse Coaliția PSD-ALDE intră în ședință! Subiectul care arde

În august, Ambasada Israelului la Bucureşti anunţa că o şedinţă comună a Guvernelor Israelului şi României va avea loc la începutul lunii noiembrie, la Bucureşti, delegaţia israeliană urmând să fie condusă de premierul Benjamin Netanyahu.

Tot atunci, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spunea, la Antena 3, că o şedinţă comună a celor două Guverne va avea loc în toamnă.

Citește și: Murgur Isărescu a vorbit despre folosirea banilor cash! Când s-ar putea renunța la cash în favoarea cardului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.