Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorică Dăncilă se leapădă de 10 august: Încercaţi să lipiţi anumite evenimente de mine

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat, joi seară, că nu are nicio legătură cu dosarul 10 august şi a precizat, din nou, că era în concediu în perioada respectivă, refuzând să spună exact unde. ”Încercaţi să lipiţi anumite evenimente de mine”, a afirmat Dăncilă potrivit news.ro

Viorica Dăncilă a refuzat, joi seară, într-o conferinţă de presă, să spună exact unde era în concediu în 10 august 2018 şi a spus în repetate rânduri: „În concediu”.

Întrebată dacă a telefonat, dacă a încercat să oprească ce s-a întâmplat, Dăncilă a spus: ”Ce să opresc, grupurile care încercat să intre în Palatul Victoria?. Nu puteam eu să mă duc şi să opresc ceea ce se întâmplă acolo, îngrijorarea ea era legată de cei care erau loviţi sau care au suferit”.

”Dacă se va găsi că Viorica Dăncilă are cea mai mică implicare în ceea ce a fost acolo, eu mă pun la dispoziţia organelor de anchetă, dar vă garantez că nu am nicio vină. Încercaţi să lipiţi anumite evenimente de mine. Nu o să vă iasă, vă spun de ce: Am lăsat atribuţiile mele vicepremierului. Vă asigur că nu am nicio legătură cu dosarul 10 august”, a mai spus candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

Dăncilă a spus că nu a fost informată anterior că lucrurile vo degenera, ea fiind plecată deja din ţară, iar informările fiind trimise către MAI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.