Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă spune cum va fi desemnat premierul cu ea președinte al României: 'Va fi cel care va avea majoritatea în Parlament'

Facebook
dancila

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD) şi candidat la funcţia de preşedinte al României, Viorica Dăncilă, susţine că, în cazul în care va câştiga alegerile, va desemna un premier propus de formaţiunile politice care formează o majoritate parlamentară.

Dăncilă a declarat marţi, la Botoşani, că în PSD există "foarte mulţi colegi, colege care pot să ocupe această funcţie", fără însă a dori să dea nume despre potenţiali candidaţi la funcţia de prim-ministru, informează agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan pulverizează PSD: De asta a atacat la baionetă independența Justiției

"Viitorul premier va fi cel care va avea majoritatea în Parlament, pentru că eu voi fi un preşedinte care respectă Constituţia României. Avem în acest moment un preşedinte care încalcă legea fundamentală. Eu cred că preşedintele trebuie să fie un exemplu şi să fie primul care respectă legile şi mai ales legea fundamentală. (...) Nu am vorbit încă de un nume. Sunt foarte mulţi colegi, colege care pot să ocupe această funcţie. Acest lucru îl vom decide în forurile statutare ale partidului", a afirmat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.