Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă spune de ce a renunțat la serviciile Ancăi Alexandrescu -Se ocupă de comunicarea de la partid/ Nu e niciun conflict între mine și liderul PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
Viorica Dancila Anca Alexandrescu Carmen Dan

Premierul României explică de ce a renunțat la serviciile consilierului onorific Anca Alexandrescu. Viorica Dăncilă a menționat că aceasta, considerată a fi o apropiată a liderului PSD, se va ocupa de comunicarea de la partid, avand în vedere campania electorală. Referitor la relația cu Liviu Dragnea, Dăncilă susține că nu există un conflict.

"Nu e niciun conflict intre mine si liderul PSD, absolut niciunul. Am fost la Iasi, la Botosani impreuna, discutam, am discutat si ieri cu domnul presedinte. Suntem in campanie si e bine sa avem o buna comunicare la partid, de la guvern trimitem toate actele la partid privind programul de guvernare si trebuie sa intensificam comunicarea pe partid, care e si acum buna. Am spus ca se ocupa (n.r. Anca Alexandrescu) de comunicarea de la partid pentru ca suntem in campanie, orice partid trebuie sa isi foloseasca cat mai bine instrumente pentru un rezultat mai bun", a declarat Viorica Dancila.

Citeste si Fostul șef de cabinet al lui Călin Popescu Tăriceanu, ACHITAT pentru mărturie mincinoasă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.