Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă TUNĂ și FULGERĂ în fieful lui Dragnea: Iohannis e înalt ca bradul și LENEȘ. Mai bine buturuga mică

Inquam Photos / Octav Ganea
Dancila Sedinta Guvern

Viorica Dăncilă îi transmite lui Klaus Iohannis că „decât înalt ca bradul și leneș, mai bine buturugă mică care va răsturna carul mare”. Declarația a fost făcută la Alexandria, în contextul în care Dăncilă l-a provocat pe Iohannis la o dezbatere „unu la unu”.

Citește și: Ludovic Orban anunță SCHIMBAREA radicală: Cine primește bani cu PRIORITATE în sistemul de Educație

„Am văzut cum dictatorul Iohannis vrea sa fie președintele României, dar îi spun de aici, de la Teleorman: România este a românilor și niciun român nu va permite să împartă România în buni și răi. Părinții și bunicii noștri s-au săturat de tristețe și de griji. Avem un președinte avid de putere, deciziile lui nu sunt pentru România. Decizia lui este să desființeze PSD, să-l ducă în istorie. Dar președintele își poate permite orice, nu se gândește la imaginea tarii, la viitorul copiilor și nepoților noștri. Am văzut un președinte care, ca un diriginte, și-a luat elevul și a mers cu el de mână la Guvern. Să ne spună ce? Că guvernarea PSD a fost o guvernare eșuată? El, un un președinte absent! Dar eu îl cred. Din vacanță aceste lucruri se vad foarte greu. A privit de la Cotroceni sau de unde a fost plecat în vacanță și cu aroganță a venit ca să critice Guvernul și ca să pună cât mai multe bariere acestui Guvern”, a spus Dăncilă la mitingul electoral de la Alexandria, conform Mediafax.

Președintele PSD a continuat afirmând că România are nevoie de președinte sensibil, motiv pentru care Klaus Iohannis trebuie să iasă la vot și să voteze Viorica Dăncilă.

„De aici din Teleorman îl invit pe candidatul Iohannis într-o confruntare unu la unu. Suntem obligați să venim în fața românilor și să spunem ce am făcut pentru ei. Și dacă nu îi este frică de o femeie, atunci să accepte această provocare. Dacă nu, să își ia fustă, eu îmi iau pantaloni. Vreau să îi mai spun președintelui Iohannis că decât înalt ca bradul și leneș, mai bine buturuga mica care va răsturna carul mare”, a declarat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.