Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă vorbește despre MILIARDELE cu care a cotiza la PSD: 'Trebuie să facem un calcul, am păstrat toate chitanțele'

Viorica Dăncilă recunoaște că a cotizat cu sume mari la partid, dar are și o explicație! ”Am fost europarlamentar!”, a spus, la Antena 3, Viorica Dăncilă, când a fost întrebată despre ”miliardele de lei vechi despre care a scris presa”.

”Cotizam în mod normal după ce am devenit europarlamentar. Am văzut această informație că am început să cotizez din ianuarie 2009. Eu din ianuarie 2009 am fost europarlamentar - dacă vă amintiți, atunci a fost acea coaliție PDL-PSD, mulți colegi au plecat în funcții de conducere și înainte cu șase luni de alegeri eu m-am dus la Bruxelles ca europarlamentar și atunci am început să dau cotizația mai mare din poziția de europarlamentar pe care o aveam. Era și retribuția mai mare, era normal să cotizez mai mult. 6.200 de euro indemnizația lunară, 4.000 de euro banii pe cabinet, care trebuie justificați. Cam în jur de 500 de euro dădeam lunar. E o cotizație normală. Trebuie să facem un calcul dacă am dat miliarde de lei vechi în toți cei 9 ani. Am păstrat toate chitanțele. Le am din 1996. Nu mi-am cumpărat postul de europarlamentar.”, a spus Viorica Dăncilă.

Citește și: Acum s-a aflat! Ce operație a suferit relativ recent Nicoleta Luciu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.