Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viral pe internet - Cu ce a fost prins un român la securitatea aeroportului. Este o tradiție de sărbători / VIDEO

captura video
securitate sarmale

Viral pe internet - Cu ce a fost prins un român la securitatea aeroportului. Este o tradiție de sărbători

O tânără din Canada, cu un tată român și o mamă italiancă, a făcut senzație pe TikTok cu o poveste amuzantă despre tatăl ei, care a încercat să treacă de securitatea din aeroport cu sarmale congelate în bagajul de mână, potrivit adevarul.ro.

Tânăra din Canada este extrem de cunoscută pe rețelele de socializare. Joi, 21 decembrie, a decis să povestească pe TikTok o întâmplare amuzantă care l-a avut ca protagonist pe tatăl ei, emigrant din România.

„Oamenii cu părinți emigranți, care este cel mai nebunesc, cel mai neobișnuit lucru pe care l-au făcut vreodată și care are sens doar pentru că sunt emigranți? Eu voi povesti prima. Tatăl meu este român, dureros de român aș putea spune. Și acesta este primul an în care familia mea chiar vine să mă viziteze în Toronto", își începe tânăra înregistrarea video cu două întrebări.

„Avem o tradiție de Crăciun, în loc să mâncăm curcan în ziua de Crăciun, mama face lasagna pentru că este italiancă. Iar tatăl meu face sarmale, care sunt un fel de mâncare foarte românească, est-europeană", explică ea.

Nu există Crăciun fără sarmale la români

Oriunde ar fi în lume, nu există Crăciun fără sarmale pentru români, astfel că tatăl fetei a trebuit să găsească rapid o soluție. Ca să se asigure că sarmalele au gustul celor pregătite în România, tatăl tinerei s-a hotărât să facă sarmalele la el acasă și apoi să le transporte într-un zbor către Toronto

„Tatăl meu este foarte pretențios cu sarmalele. Bine? Trebuie să fie făcute cu un anumit tip de varză. Altfel nu au același gust. Așa că, știind acest lucru, a decis că cea mai bună soluție era să facă sarmalele în varză la el acasă, în Calgary, Italia, să le congeleze, să le treacă de securitatea aeroportului, congelate în geanta de voiaj și să le aducă la mine acasă, în Toronto, doar ca să putem mânca sarmale.”, povestește fata, spre amuzamentul general al urmăritorilor săi de pe Tik Tok.

„Acesta este un mesaj de la fratele meu la aeroport, în timp ce trecea de securitate. Și... vedeți... vedeți asta de acolo? Acolo sus? Da, sunt sarmalele cu varză”, își încheie tânăra râzând videclipul, arătând o poză de la fratele ei din aeroport, în timp ce o caserolă cu sarmale trecea de controlul de securitate.

Clipul video a strâns aproape 15.000 de vizualizări și 700 de comentarii, mai ales din partea românilor, care au apreciat gestul tatălui ei de a păstra tradiția culinară românească în pofida distanței.

@charlottedobreofficial I feel bad for the people on their flight ???? #romaniancontraband #immigrantparents #christmastiktok ♬ original sound - Charlotte Dobre

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.