Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Abloh, designer de vestimentaţie masculină pentru Louis Vuitton, fondator şi CEO al Off-White, a murit răpus de cancer

lumanare doliu

Virgil Abloh, designer de vestimentaţie masculină pentru Louis Vuitton, fondator şi CEO al Off-White, a murit din cauza cancerului. El avea 41 de ani, potrivit news.ro.

”Suntem devastaţi să anunţăm decesuldragului nostru Virgil Abloh, un extrem de devotat tată, soţ, fiu, frate şi prieten. Rămân soţia sa iubitoare Shannon Abloh, copiii Lowe Abloh şi Grey Abloh, sora sa Edwina Abloh,părinţii săi Nee şi Eunice Abloh, şi numeroşi prieteni dragi şi colegi”, potrrivit unei postări pe contul său de Instagram, citată de CNN.

Virgil Abloh a fost răpus de o formă agresivă de cancer, angiosarcom cardiac, cu care fusese diagnosticat în 2019.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

”Suntem toţi şocaţi cu de această teribilă veste, Virgil a fost nu doar un designer de geniu, un vizionar, a fost de asemenea un om cu un suflet frumos şi cu multă înţelepciune”, a afirmat Bernard Arnault, preşedintele LVMH, grupul care deţine Louis Vuitton

Născut în 1980 în Rockford, Illinois, Abloh a obţinut o diplomă în inginerie civilă la Universitatea din Wisconsin şi un masterat în arhitectură la Illinois Institute of Technology.

În 2012, Abloh a fondat brandul de streetwear de lux Off-White,

În martie 2018, a fost numit director artistic pentru colecţiile masculine ale casei de modă Louis Vuitton.În 2019, i-a dedicat colecţia sa masculină toamnă-iarnă 2019-2020 pentru Louis Vuitton lui Michael Jackson.

Abloh spunea adesea: ”Tot ceea ce fac este este pentru versiunea mea de la 17 ani”. El credea cu tărie în puterea artei de a inspira generaţiile viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.