Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Guran, reacție după ce tinerii liberali i-au înjurat pe colegii PSD: 'Sună urât lucrul acela... Este clară situația'

bazarmedia.ro
Virgil Guran

Vicepreședintele PNL Virgil Guran a declarat la Antena 3 că nu este normal ce s-a întâmplat la petrecerea tinerilor liberali.

"Eu nu am fost la acea petrecere, cu toate că eu mă simt mereu bine la o petrecere cu colegii. Trebuie să înțelegem un lucru: în momentul de față noi suntem în echipa națională cu PSD-ul, ca la fotbal, știți? Ne luptăm cu adversarii din țară, iar în același timp în teritoriu, fiecare face parte dintr-o echipă. Nu, nu e normal ce s-a exclamat acolo," a spus Virgil Guran la Antena 3, la emisiunea moderată de Andreea Sava.

În momentul în care Andreea Sava a dorit reluarea imaginilor, Guran a mai spus:

"Nu, nu mai e nevoie, am înțeles. Suntem acum în coaliție, încercăm să facem ceva, cât se poate. Sună urât lucrul acela... Este clară situația: suntem două partide, iar fiecare încercăm să obținem un rezultat cât mai bun," a mai spus Guran.

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema „Next Level Leadership” au scandat în repetate rânduri ”m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor. Liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru aceste comportamente inacceptabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.