Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Popescu a discutat cu ambasadorul Danemarcei despre colaborarea dintre cele două ţări în domeniul energiei

Guvernul Romaniei
Virgil Popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a discutat cu ambasadorul Danemarcei, Uffe A. Balslev, despre colaborarea dintre cele două ţări în domeniul energiei, din perspectiva investiţiilor pe termen lung, şi contribuţia companiilor daneze la dezvoltarea pieţei de energie din România, potrivit News.

”Astăzi am avut o întâlnire de lucru cu E. S. Uffe A. Balslev, Ambasador al Regatului Danemarcei în România. Discuţiile s-au axat pe colaborarea dintre cele două state în domeniul energiei din perspectiva investiţiilor pe termen lung şi pe contribuţia companiilor daneze la dezvoltarea pieţei de energie din România, dat fiind potenţialul de producţie a energiei din surse regenerabile. Excelenţa Sa s-a arătat interesat de creşterea nivelului de investiţii, punctând multiplele oportunităţi din sectorul românesc”, a scris, luni, pe Facebook, Virgil Popescu.

Potrivit ministrului Energiei, în cadrul întâlnirii a fost exprimat interesul pentru un posibil schimb de expertiză în ceea ce priveşte domeniul politicilor naţionale din sectorul energetic, în special pentru eolian offshore.

”Mi-am exprimat încrederea că Regatul Danemarcei va participa la proiecte de investiţii energetice prin intermediul companiilor sale”, a punctat Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.