Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Popescu: În momentul acesta sunt validate 5.100 de cereri de finanţare pentru schema de ajutor referitoare la microgranturi

Unimedia
Granturi

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anunţat că în acest momen sunt validate 5.100 de cereri de finanţare pentru schema de ajutor referitoare la microgranturi. Acesta a adăugat că „pentru schema referitoare la capitalul de lucru, evaluarea va începe luni şi estimez că, până la sfârşitul acestei luni, conturile firmelor vor fi alimentate cu banii solicitaţi”.

„Stadiul programului de ajutor pentru întreprinderile mici şi mijloci din cadrul Ministerului Economiei:

- Măsura 1- În momentul acesta sunt validate 5.100 de cereri de finanţare pentru schema de ajutor referitoare la microgranturi. Mâine se vor trimite firmelor, prin platforma online, contractele pentru a fi semnate. Beneficiarii vor trebui să semneze contractele, iar în maximum 2 zile banii vor intra, prin intermediul băncilor, în contul firmelor.

- Măsura 2 - Pentru schema referitoare la capitalul de lucru, evaluarea va începe luni şi estimez că, până la sfârşitul acestei luni, conturile firmelor vor fi alimentate cu banii solicitaţi.

- Măsura 3 - Tot săptămâna viiitoare, dacă aprobăm în Guvern modificările aduse OUG 130/2020, vom lansa apelul pentru măsura privitoare la capitalul de investiţii”, a transmis Virgil Popescu la şedinţa de miercuri a Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.