Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil Popescu s-a dus în SUA să vorbească despre construirea unităților 3 și 4 de la Cernavodă

Guvernul Romaniei
Virgil Popescu

Dezvoltarea programului nuclear civil și întărirea parteneriatului strategic în domeniul energiei sunt prioritățile pe care ministrul Energiei, Virgil Poepscu, le va aborda în cadrul vizitei de lucru din SUA, anunță mediafax.

VIrgil Popescu a spus că a avut, luni, un dialog foarte bun, la Washington, cu reprezentanți ai companiilor americane și canadiene, care sunt parte a proiectului care prevede construirea unităților 3 și 4 de la Cernavodă.

„Am discutat cu cei de la SNC-Lavalin, Fluor Corporation și cu cei de la Sargent & Lundy. Totodată, am avut un schimb de idei și cu reprezentanții NuScale care construiesc reactorul modular de mici dimensiuni, de la Doicești. Alături de partenerii americani, canadieni și francezi modernizăm și dezvoltăm energia nucleară din România”, a spus Popescu.

Ministrul Virgil Popescu a fost la discuții alături de ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, de consilierul la cancelaria prim-ministrului, George Agafiței. Au participat și CEO-ul SNN, Cosmin Ghiță și alți oficiali ai companiei Nuclearelectrica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.