Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viscol poternic pe DN 22 - Trafic restricționat între Râmnicu Sărat și Băile

atentie

Din cauza viscolului puternic care transportă zăpada și a vizibilității reduse, CNAIRși Poliția Rutieră au decis instituirea retricției circulației pentru autovehiculele cu masă totală mai mare de 3,5 tone, începând cu ora 7:30, pe DN 22 între Râmnicu Sărat și Băile (limita județului Brăila).

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că miercuri, în intervalul orar 08.00 – 15.00, circulația este restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență, pe Autostrada A1 București – Pitești, pe ambele sensuri, pe tronsonul kilometric 27 – 28 și pe sensul către Pitești, între kilometrii 70 și 71, pentru montarea panouri fonoabsorbante.

În intervalul orar 08.00 – 16.00, în funcție de condițiile meteorologice, se vor efectua lucrări de toaletare a vegetației din apropierea carosabilului, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 203+600 metri - 204+300 metri, în extravilanul localității Brezoi, județul Vâlcea. Circulația rutieră se va opri în reprize de 20 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.