Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Visul fotbalistului Luis Suarez! 'Vrea să ajungă în MLS'

AS English - Diario AS
Luis Suarez

Luis Suarez (32 de ani) o va părăsi pe Barcelona în câțiva ani. Mijlocașul Nicolas Lodeiro (30 de ani), colegul atacantului din naționala Uruguayului, a declarat că vorbește destul de des cu coechipierul său, care și-a manifestat intenția de a juca în MLS pe viitor, potrivit Mediafax.ro.

Lodeiro evoluează în acest moment pentru gruparea Seattle Sounders, pentru care ar vrea să joace și Luis Suarez în câteva sezoane. Mutarea s-ar putea produce în iunie 2021, când atacantului îi expiră contractul cu Barcelona. ”Vrea să ajungă în MLS. Luis mă întreabă mereu despre liga americană. Visul său a fost să joace la Barcelona. Joacă la un nivel excelent şi se simte bine, dar, mai devreme sau mai târziu, va ajunge în MLS.

Citește și: Antrenorul CFR Cluj a prefațat derby-ul cu Dinamo: 'Dusan Uhrin a făcut ceva magic'

I-ar plăcea să poată juca pentru Seattle Sounders, chiar dacă este mult mai greu de realizat acest lucru. Cred că este doar o chestiune de timp până va ajunge aici, în MLS.” , a declarat Nicolas Lodeiro, colegul lui Luis Suarez de la naţionala Uruguayului.

Suarez este legitimat la Barcelona din 2014, atunci când a fost transferat de la Liverpool pentru 81.7 milioane de euro. În cei cinci ani petrecuți la campioana Spaniei, atacantul a acumulat 259 de meciuri, a marcat de 185 de ori și a oferit 97 de pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.